Update Corona-virus

Beste relatie, Betreffende de voorzorgsmaatregel vanwege het Corona-virus houden wij de richtlijnen van het RIVM aan en zetten die voor ons allemaal nog even op een rijtje: Bewaar afstand tot elkaar.Was je handen regelmatig.Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog.Raak je neus mond en gezicht zo min mogelijk aan. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze na gebruik weg. Schud geen handen.Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt of hebt. Aanvullende maatregelen voor uw en onze gezondheid in de vestigingen. Bestel zoveel mogelijk per telefoon of mail zodat wij de bestelling voor u kunnen: – Klaarzetten– In de afhaalkluis kunnen plaatsen– Of bezorgen En zodoende de wachttijden in de vestigingen zo […]

Privacy – AVG

Bij Motshagen Glas B.V. en Sikkens Center Motshagen B.V. vinden we de privacy van onze klanten erg belangrijk. Uw gegevens beschermen we optimaal en gebruiken we alleen waarvoor deze zijn aangeleverd. Dit gebeurd volgens de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 is ingegaan.

Overname HGV glashandel

Met ingang van 1 januari 2018 neemt Motshagen Glas en Verf B.V. HGV glashandel in Hilversum over. HGV is een bedrijf met jarenlange ervaring en wij denken met de bundeling van krachten u nog beter van dienst te kunnen zijn. Per genoemde datum zullen de medewerkers van HGV bij ons bedrijf in dienst treden en de werkzaamheden vanuit Motshagen Glas en Verf gaan uitvoeren. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of e-mailen.