Nieuws

Privacy – AVG

Bij Motshagen Glas B.V. en Sikkens Center Motshagen B.V. vinden we de privacy van onze klanten erg belangrijk. Uw gegevens beschermen we optimaal en gebruiken we alleen waarvoor deze zijn aangeleverd. Dit gebeurd volgens de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 is ingegaan.

Overname HGV glashandel

Met ingang van 1 januari 2018 neemt Motshagen Glas en Verf B.V. HGV glashandel in Hilversum over. HGV is een bedrijf met jarenlange ervaring en wij denken met de bundeling van krachten u nog beter van dienst te kunnen zijn. Per genoemde datum zullen de medewerkers van HGV bij ons bedrijf in dienst treden en de werkzaamheden vanuit Motshagen Glas en Verf gaan uitvoeren. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of e-mailen. 

Nieuw bij Motshagen Glas en Verf B.V.: DisboPUR A 326

DisboPUR A 326                 Snelreagerende, gepigmenteerde vloercoating voor minerale vloeroppervlakken op basis van Polyaspartic voor binnen en buiten. Twee componenten (2K) snelle uitharding, droog en beloopbaar na 2½ uur UV-bestendig taaihard bestand tegen diverse chemicaliën reukarm minimale emissie al vanaf 3 ͦ C te verwerken Zie voor meer info: www.caparol.nl of neem contact op met uw Motshagen vestiging.

Nieuw bij Motshagen Glas en Verf B.V.: Festool Kapex KS 60-E afkortzaag

Festool Kapex KS 60-E afkortzaag             Sneller naar het beste resultaat: Brengt restafval en materiaalkosten tot een minimum terug. Door het foutloos overbrengen van hoeken met de zwaaihaak en het LED-puntlicht voor een optimaal zicht op de afgetekende lijn. Comfortabel en veilig: Optimaal voor werkzaamheden op locatie. Of dit nu op de begane grond of op de 3e verdieping is. Door de compacte constructie, het lage gewicht, de ergonomisch geplaatste handgrepen, de geïntegreerde kabelopwikkeling en transportbeveiliging Innovatief tot in het detail: Zonder ombouw van de zaag en zonder gedoe met het materiaal. Speciaal bij lange werkstukken dankzij de mogelijkheid om naar beide zijden tot 60° […]

Nieuw bij Motshagen Glas en Verf B.V.: Sikkens Alpha Rezisto mat

Sikkens Alpha Rezisto mat Extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf.                 Belangrijkste eigenschappen: Extreem vlekafstotend Uitstekend reinigbaar van wateroplosbare vlekken en goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen Niet opglanzend na reinigen Zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300) Decontamineerbaar Zie voor meer info: www.sikkens.nl of neem contact op met uw Motshagen vestiging.

Nieuw bij Motshagen Glas en Verf B.V.: Havep® Attitude werkkleding

HAVEP® ATTITUDE werkkleding Havep® Attitude is door professionals getest in de praktijk waarna Havep® de items tot in de kleinste details optimaliseerden. Zo hebben alle broeken en overalls een zeer goede pasvorm door de voorgevormde broekspijpen en voegde ze op strategische plekken het ijzersterke Cordura® toe zodat het kledingstuk nog langer meegaat. Ook plaatsen ze versteviging in het kruis om uitscheuren te voorkomen. Nog zoiets fijns: het zeer sterke en ademende stretch doek in de knieholtes. Geloof ons, dat ga je merken. Zie voor meer info: www.havep.com of neem contact op met uw Motshagen vestiging.